Υποδοχή δελτίων τύπου

Υποδοχή δελτίων τύπου

Δεχόμαστε  με μεγάλη χαρά,  ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ από όλους τους  Κρητικούς Συλλόγους, Σχολές, Σωματεία και Ενώσεις Κρητών, για κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν.

Η ιστοσελίδα μας θα φιλοξενεί κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται, ώστε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας, στην προσπάθεια σας.

Δεχόμαστε επίσης, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  για το πρόγραμμα εμφανίσεων των καλλιτεχνών, οπουδήποτε πραγματοποιούνται αυτές, καθώς και τις νέες κυκλοφορίες cd και βιβλίων.

Η αποστολή των δελτίων καθώς και του ενημερωτικού υλικού ( αφίσες, φωτογραφίες, link κ.τ.λ) μπορεί να γίνεται (τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία) με τους εξής δύο τρόπους:

1. Αποστολή e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Αποστολή μηνύματος στις σελίδες μας στο fb:

Κρήτη μου

Εμφανίσεις καλλιτεχνών

 

Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να λειτουργήσουμε σαν μια μεγάλη και δυνατή ομάδα, με κεντρικό άξονα αυτό που μας ενώνει... η αγάπη μας για την Κρήτη !!

Η επικοινωνία σας μαζί μας, είναι σημαντική και πολύτιμη...

 

Με εκτίμηση,

Στέλλα Κοντάκη

Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων
& επιμέλειας θεμάτων ιστοσελίδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 436 112

e- mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 dtkritimou