Προσφορά αγάπης Π.Σ.ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων για ακόμα μια φορά ευχαριστεί από καρδιάς τις Ανωγειανές και Ανωγειανούς και το τμήμα γυναικών του συλλόγου, που επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά ανθρωπιάς και με μεγάλη ευαισθητοποίηση στήριξαν την προσπάθεια μας για την συγκέντρωση ρούχων και κλινοσκεπασμάτων για τον πληγέντες συνανθρώπους μας στο Δήμο της Μάνδρας Αττικής.
Η δράση μας στέφτηκε με απολυτή επιτυχία, αφού μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 30 γεμάτα δέματα , τα οποία την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου παρεδόθησαν στα Ελληνικά ταχυδρομεία στο Ηράκλειο,

dema

και στις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν μαζί με την αγάπη μας για την Αθήνα, απαλύνοντας λίγο τον μεγάλο πόνο των συμπολιτών μας .

mandra
Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμά, εγκάρδια συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους και ευχόμαστε η Ελληνική πολιτεία αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, να σταθούν άξιοι αρωγοί και να στηρίξουν άμεσα τους πληγέντες, ώστε να επανέλθει γρήγορα ο κανονικός ρυθμός της ζωής στις περιοχές που επλήγησαν, παίρνοντας και τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ώστε να μη ξανασυμβεί μια τέτοιου μεγέθους εθνική τραγωδία.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Π. Σ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Ο Πρόεδρος του Π.Σ Ανωγείων                            Η Γενική Γραμματέας
   Νικόλαος Γ. Βρέντζος                                       Ειρήνη Σταυρακάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΑ Συλλόγου "Τ' ΑΓΡΙΜΙΑ"