9η Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος" - Θεσσαλονίκη

9η Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος" - Θεσσαλονίκη

nine

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 8η Παγκρήτια Έκθεση και Τοπικές γεύσεις Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε από 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε η εκ νέου διεξαγωγή της, την Άνοιξη του 2018 και συγκεκριμένα από 28 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018.

Η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 12. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αυτή την περίοδο, στους χώρους της ΔΕΘ θα υπάρχει αυξημένη επισκεψιµότητα, αφού παράλληλα με την έκθεσή μας, πραγματοποιείται η Ανθοκομική Έκθεση Θεσσαλονίκης (Τόξο) και η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου (περίπτερα 13, 14, 15), που σύμφωνα με τα περσινά στοιχεία επισκέφτηκαν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες. Αυτό σε συνδυασμό με τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσής μας, είναι βέβαιο ότι θα φέρει μεγαλύτερη επισκεψιµότητα και αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Στην διοργάνωση αυτή, θέλοντας να διευκολύνουμε την παρουσία όσων γίνεται περισσότερων επιχειρήσεων και να ενισχύσουμε το έργο των εκθετών, προχωρήσαμε στη χωροθέτηση δύο τομέων, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, είτε τον τομέα του 9ημέρου ή του 4ημέρου.

Τομέας 9ημέρου
28 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018

Τομέας 4ημέρου
28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2018

Και σε αυτή τη διοργάνωση δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν εκθέτες και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, συμπληρώνοντας έτσι και με άλλες ιδιαίτερες γεύσεις τον τοπικό διατροφικό πλούτο. Παράλληλα, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα που γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες που τις παρακολουθούν, δίνοντας χρώμα και δημιουργώντας θετικά αισθήματα για όσους υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό των ιδιαίτερων περιοχών της χώρας μας. Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα ο χώρος της Μακεδονίας έχει την δική του σημαντική δυναμική και ασφαλώς αποτελεί μια ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις να αυξήσουν το μερίδιο τους στην αγορά αυτή.

Στόχοι της διοργάνωσης.

Μέσα από τη διοργάνωση αυτής της έκθεσης στοχεύουμε:

Να γνωρίσουμε καλύτερα στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας τα τοπικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές
Να φέρουμε σε επαφή τις τοπικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.
Να τοποθετηθούν τα τοπικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην περιοχή της Μακεδονίας.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε στους κατοίκους της Μακεδονίας την υψηλή διατροφική αξία των τοπικών προϊόντων και τη δύναμη των τοπικών επιχειρηματιών.
Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α. εκθέτες, που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις έτσι και αυτή θα έχει μεγάλη προβολή και θα αξιοποιηθούν όλα τα δυνατά μέσα για τη δημοσιοποίησή της.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με δωρεάν πάρκινγκ για όλους.

9 μέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στη Θεσσαλονίκη!
Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο!
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2810 213318