ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ "Πρωτοκοπέλα Του Λαγγού"(video)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ "Πρωτοκοπέλα Του Λαγγού"(video)

stellasite

«Μου ‘χεις κάψει την καρδιά... όμορφή μου ροδαριά...!!!»

    -----------------------------------

Σχολιασμός: Στέλλα Κοντάκη

Ο μοναδικός Βασίλης Σκουλάς, μας χαρίζει άλλο ένα υπέροχο άκουσμα! 

Ένα ερωτικό τραγούδι, του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Ρούλιος και τους στίχους οι: Νίκος Ρούλιος και Νικηφόρος Μπέρκης.

Ο Νίκος Ρούλιος, απαντώντας στον Βασίλη Σκουλά, για το πώς εμπνεύστηκε το τραγούδι αυτό είπε: «Το 'γραψα, γιατί 'γαπώ ακόμα τη γυναίκα μου..!!»

Και έχει μεγάλη συναισθηματκή αξία αυτό το τραγούδι, δεδομένου ότι ο Νίκος Ρούλιος, από πολύ νεαρή ηλικία επέλεξε αυτήν την γυναίκα, την Καλλιόπη Σαμόλη - Ρούλιου, της αφιέρωσε τη ζωή του και εκείνη τον αγάπησε το ίδιο δυνατά, του χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, τη Ρένα, την Ελένη, τον Χαρίτο και τον Γιάννη και έγινε το στήριγμά του σε κάθε δύσκολη στιγμή. 

Σίγουρα η κάθε γυναίκα στέκεται στο πλευρό του συζύγου της στις δύσκολες στιγμές, αλλά πολλές φορές αυτό γίνεται κάτι δεδομένο και δεν εκτιμάται ανάλογα. 

Ο Νίκος Ρούλιος, όχι απλά το εκτιμά, αλλά το μετατρέπει σε τραγούδι και ο Βασίλης Σκουλάς το ερμηνεύει μοναδικά, για να φτάσει μια όμορφη αληθινή ιστορία αγάπης σε εμάς και να θαυμάσουμε το μεγαλείο της!!

Θα έχετε την ευκαιρία να το ακούτε και μέσα από το www.diasfm.gr το νέο κρητικό ραδιόφωνο της Αθήνας, που εκπέμπει και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο!

Ερμηνεία Βασίλης Σκουλάς
Μουσική Νίκος Ρούλιος
Στίχοι Νίκος Ρούλιος Νικηφόρος Μπέρκης
Λύρα Δημήτρης Ξυλούρης Κίτρος
Λαγούτο Γιάννης Σπαχής
μαντολίνο Μιχάλης Κονταξάκης
Στούντιο Μιχάλης Μαυράκης

Βίντεο Επιμέλεια Αγγέλα Σκουλά Μανώλης Σαμόλης