Γ. Παπαδάκης - Μ. Κασαπάκης "Ψεύτρα ζωή" (video)

Γ. Παπαδάκης - Μ. Κασαπάκης "Ψεύτρα ζωή" (video)

«Ψεύτρα ζωή και ποιος θα πει πως θέλει να σε χάσει...
που απ’ τη φλέγα σου κιανείς δεν ήπιε να χορτάσει..

Θεέ μου και κάμε τση ζωής τη στράτα όσοι περνούνε...
στο κάθε ζάλο τη χαρά μόνο να συναντούνε...»

stellasiteΣχολιασμός: Στέλλα Κοντάκη

Ο Γιώργης Παπαδάκης, με την μοναδική, καθαρή και γεμάτη συναίσθημα φωνή του, ερμηνεύει το νέο τραγούδι των Μπάμπη Κασαπάκη (μουσική) και Χρυσούλας Παπαδάκη (στίχοι), με τίτλο:

 "Ψεύτρα ζωή" 

Στο τραγούδι αυτό, δεν θ' ακούσουμε το γλυκό κελάηδισμα της λύρας του Γ. Παπαδάκη, μιας και το βασικό όργανο είναι το λαούτο. Θα ακούσουμε όμως την υπέροχη ερμηνεία του, να πρωταγωνιστεί και ν' αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, το νόημα των στίχων της Χρυσούλας Παπαδάκη, η οποία μας έχει δώσει ποιοτικά τραγούδια, μέσα από την ιδιαίτερα όμορφη γραφή της.

Η καταπληκτική μουσική του Μπάμπη Κασαπάκη, ντύνει μελωδικά το στίχο και την ερμηνεία και όλα μαζί συνθέτουν αυτό το όμορφο άκουσμα, που σίγουρα θ' αντέξει στο χρόνο, αφού από την πρώτη στιγμή, αγγίζει την ψυχή του ακροατή.

Ίσως τα λόγια να είναι φτωχά, μπροστά στο μεγαλείο αυτού του ανθρώπου, που μας έχει χαρίσει απίστευτα τραγούδια, τα οποία είναι αδιαμφισβήτα, το κάθε ένα ξεχωριστά και ένα πολύτιμο διαμάντι, για την μουσική παράδοση του τόπου μας. Το όνομα του Γιώργη Παπαδάκη, είναι άρρηκτα δεμένο με την ποιότητα και την αυθεντικότητα, όχι μόνο για το μέγεθός του ως καλλιτέχνης, αλλά και για τον ατόφιο χαρακτήρα του ως άνθρωπος, με την σεμνότητα και το ήθος που τον διακρίνει.

Απολαύστε τον λοιπόν στο νέο αυτό τραγούδι που κυκλοφορεί από την "ΤΑΡΡΑΙΟΣ" και θα έχετε την ευκαιρία να το ακούτε και μέσα από το

www.diasfm.gr

το νέο κρητικό ραδιόφωνο της Αθήνας, που εκπέμπει και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο!

 

Μουσική: Μπάμπης Κασαπάκης

Στίχοι: Χρυσούλα Παπαδάκη

Τραγούδι: Γιώργος Παπαδάκης

Λαούτο: Μπάμπης Κασαπάκης

Κιθάρα-κρουστά: Κώστας Μαρκάκης

Μπάσο: Γιώργος Τζωρτζάκης

Η ηχογράφηση έγινε στο studio ASTRA, Κώστας Μαρκάκης

Βίντεο: Γιώργος Τζωρτζάκης

Το τραγούδι είναι πνευματικά κατοχυρωμένο και διαχειρίσιμο από την "Ταρραίος".