Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο επικοινωνίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που να συνδέει όλους όσους αγαπούν την Κρήτη, αλλά ταυτόχρονα να δώσει και τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσει και να αγαπήσει τον τόπο που αποτελεί σημείο αναφοράς βαριάς πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης.

Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε επιλέξει να το πετύχουμε αυτό, δεν είναι η αναφορά σε ιστορικά γεγονότα, που μπορεί κανείς να βρει και να διαβάσει σε κάποια εγκυκλοπαίδεια.

Θα αναπτύξουμε θέματα απλά και καθημερινά, δίνοντας περισσότερο την εικόνα του σήμερα, όπως αναβιώνει μέσα από το χθες.

Θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε κάθε προσπάθεια διάδωσης και διάσωσης της παράδοσης μας, δίνοντας έτσι κίνητρο στους νέους, να πατήσουν γερά στα βήματα που χάραξαν οι προγόνοι μας.

Ανάμεσα στα θέματα που θα αναπτύξουμε, επιλέξαμε να προσθέσουμε και θέματα που αφορούν γενικότερα την υγεία, το παιδί και την οικογένεια, που κατά την άποψη μας είναι πάντα σημαντικά και επίκαιρα. Τα θέματα αυτά θα αναπτύσσονται από γιατρούς και ειδικούς συνεργάτες, για να διασφαλίσουμε την πλήρη εγκυρότητα των πληροφοριών που μεταφέρουμε.

Παράλληλα, θα φιλοξενούμε συνταγές με μοναδικές γεύσεις Κρήτης, μιας που η Μεσογειακή Κρητική διατροφή, αποτελεί πρότυπο διατροφής για υγεία και ευεξία.
Δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι μαντινάδες, αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας, καθώς και η ενημέρωση σας για κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις, νέες κυκλοφορίες και εμφανίσεις καλλιτεχνών, μέσα από δελτία τύπου, που μπορείτε κι εσείς να μας αποστέλλετε ηλεκτρονικά.

Η επικοινωνία σας μαζί μας είναι πολύτιμη και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Κάθε διαδικτυακό σας ταξίδι εδώ, θα έχει έναν και μοναδικό προορισμό...
Το νησί του παραδείσου....την όμορφη Κρήτη μας!!

Με εκτίμηση

Στέλλα Κοντάκη